1 min

Tags in dit artikel

, ,

De mogelijke aankondiging van de Google Nexus 5, uitgerust met Android’s nieuwste versie 4.4 KitKat, komt dichterbij. Na het meerdere malen uitlekken van foto’s van deze nieuwe smartphone van Google, is er nu ook een video verschenen. Deze video toont de Nexus 5 met daarop een prototype van het besturingssysteem Android 4.4 KitKat, welke nog de codenaam Key Lime Pie draagt.

Naar verluidt zou het toestel morgen (15 oktober) uit de doeken worden gedaan. De Nexus 5 wordt hoogstwaarschijnlijk ontwikkeld in samenwerking met LG. Deze datum is al meerdere keren naar voren gekomen als mogelijk moment van lancering.

In eerder gelekte foto’s van de Nexus 5 kwamen al een aantal specificaties en eigenschappen van het toestel naar voren. Enkele hiervan zijn niet zichtbaar in de versie van de Nexus 5 in de video, waardoor het vermoedelijk lijtk te gaan om een vroege versie van KitKat. Zo missen bijvoorbeeld de snelkoppeling naar de camera-applicatie in het vergrendelscherm, de nieuwe bel-applicatie, de icoontjes van de zoek-applicatie en Google Photos.