1 min

Tags in dit artikel

,

Gezien de nieuwe Google Nexus 5 nog niet officieel gepresenteerd is, zal de geruchtenstroom rond deze nieuwe smartphone voorlopig nog van geen ophouden weten. Zo is er in het afgelopen weekend een foto verschenen van het doosje waarin een witte variant van de Nexus 5 verpakt zou worden.

Waar voorheen de Google Nexus 5 al kortstondig opdook in de Play Store, zijn afgelopen weekend foto’s gelekt van de verpakking van de smartphone.

Op de verpakking is vrijwel zeker de nieuwe Google Nexus 5 afgebeeld. Opmerkelijk is dat er een witte variant is weergegeven, waar eerdere gelekte foto’s enkel een donkere variant betroffen. De achterkant van de Nexus 5 lijkt geheel wit, terwijl de voorkant zwart is. Dit zou gelijk zijn aan het uiterlijk van de witte variant van de Nexus 4.

Hoewel de gelekte foto’s afkomstig zijn uit Zuid-Korea, is de kans gering dat er qua vormgeving grote wijzigingen zullen worden aangebracht. Naast een witte variant van de Nexus 5, zijn op de verpakking ook duidelijk de logo’s van Google en voor Bluetooth-ondersteuning op te merken.