2min

Tags in dit artikel

,

LG is net zoals Samsung bezig met technologieën die het mogelijk maken om een scherm te buigen. Een Argentijnse televisiezender wist LG’s G Flex gebogen telefoon in handen te krijgen waardoor hier nu ook beeldmateriaal van is.

Eerder lieten wij al renders zien van wat de gebogen telefoon van LG moest worden. Inmiddels wist de Argentijnse televisiezender Telefe Noticias het toestel in handen te krijgen. In een programma van de zender lieten men een hands-on zien van het toestel. Deze video is te bekijken op de website van Telefe Noticias.

Behalve deze video kwamen er ook foto’s van het toestel beschikbaar. In de foto’s en de video is duidelijk te zien dat het toestel, in tegenstelling tot de Samsung Galaxy Round, in de lengte gebogen is. Het toestel beschikt net zoals de LG G2 (review) over volumeknoppen aan de achterzijde om deze bereikbaarder te maken tijdens het bellen. De camera op de achterzijde kan foto’s maken met een resolutie van 13 megapixel.

De G Flex is nog niet officieel aangekondigd door LG. Volgens de man die in het filmpje de telefoon laat zien zal het toestel alleen in Zuid-Korea uitgebracht worden. Daar zal het toestel volgende maand al beschikbaar zijn.

The Verge heeft contact opgenomen met een woordvoerder van LG in Zuid-Korea en deze wist niet te vertellen of het hier inderdaad om de echte LG G Flex ging. Hierover zou de woordvoerder contact opnemen met het hoofdkantoor.