1 min

Android 4.4 Kitkat introduceerde een aantal nieuwe Google Now-functies. Deze functies worden nu met de nieuwste update van de app ook naar toestellen met oudere Android-software gebracht.

Met de nieuwste update van Google Now worden enkele functies toegevoegd die voorheen alleen beschikbaar waren voor Android 4.4 KitKat (review). De update is te downloaden voor iedereen die een toestel heeft waarop Android 4.1 of een nieuwer draait.

Met de nieuwe update van Google Now is het mogelijk om meldingen te krijgen wanneer door de gebruiker gekozen websites updates hebben gepost. Ook kan de gebruiker ervoor kiezen om een melding te krijgen wanneer er een nieuwe post op een website staat over een onderwerp waar de gebruiker interesse in heeft.

Daarnaast kan de gebruiker ervoor kiezen om suggesties te krijgen voor het kijken van films en series, op het moment dat de gebruiker thuis is. Ook is het mogelijk om realtime verkeersinformatie te krijgen, meldingen te krijgen wanneer een besteld pakketje klaar is om af te halen bij een winkel en ook zijn resultaten van rugby-teams toegevoegd aan de sportinformatie.