2min

Tags in dit artikel

, ,

De LG G Flex heeft een achterzijde die de mogelijkheid heeft om kleine krasjes in het materiaal te genezen. YouTube-gebruiker Marques Brownlee test de mogelijkheid van het toestel om zichzelf te genezen.

In een video die Marques Brownlee op het internet heeft geplaatst, test hij de mogelijkheid van de LG G Flex om te genezen van kleine krasjes die in de achterzijde van het toestel komen. Eerder werd deze functie al getoond in een video van LG, maar Brownlee wilde weten hoe goed dit in het dagelijks leven werkt.

In de video is te zien hoe Brownlee met sleutels een aantal krassen in de achterzijde van het toestel zet. Bij oppervlakkige krassen blijkt de eigenschap inderdaad goed te werken en verdwijnen de krassen (bijna) helemaal. Het bleek overigens te helpen om de telefoon op een warme plek te bewaren, al kan dat voor andere onderdelen juist weer slecht zijn.

Wanneer Marques met een mes een kras in de achterzijde van het toestel zet die wat dieper is, blijkt het toestel wat meer moeite te hebben met het genezingsproces. Na een tijdje gewacht te hebben wordt wel duidelijk dat de kras minder is geworden, maar ook na langer wachten is de kras nog zichtbaar.

Daarnaast bleek ook dat de LG G Flex inderdaad enigszins flexibel is. Het scherm van het toestel is gebogen, maar met genoeg kracht is het mogelijk om het toestel recht te drukken. Dit kan gedaan worden, zonder dat het toestel breekt of beschadigd raakt. Hierdoor zou het toestel ook minder snel kapot gaan bij normaal gebruik.