1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In een veelgebruikte benchmark zijn de resultaten opgedoken van een tot nu toe onbekend HTC-toestel. De score in deze AnTuTu-benchmark bedraagt ruim 36.000 punten.

Afgelopen zondag dook in de AnTuTu-benchmark het resultaat op van een nieuw HTC-toestel. Bijzonder is dat dit apparaat met de codenaam 0P6B120 een tot nu toe ongekend hoge score van 36.532 punten heeft weten neer te zetten. In onze benchmarkresultaten is de Sony Xperia Z Ultra (review) momenteel recordhouder met 33.870 punten.

Deze riante score zou kunnen wijzen op een HTC-toestel met een Qualcomm Snapdragon 800-chipset. De MSM8974-versie weet een rekenkracht te genereren van maar liefst 2,3 GHz. Dit zou kunnen overeenkomen met de specificaties van de HTC M8. Er doken de laatste weken al meer geruchten op omtrent de hardware van deze smartphone.


De HTC M8 zou naar verluidt zijn uitgerust met een 5 inch-beeldscherm met een 1080p-resolutie, 3GB aan werkgeheugen en het mobiele besturingssysteem Android 4.4 KitKat (review) in een HTC Sense 6.0-jasje.

De lancering van deze nieuwe high-end smartphone van HTC wordt in het eerste kwartaal van 2014 verwacht.