1 min

Tags in dit artikel

, , ,

De LG G2 is inmiddels alweer bijna twee maanden in de Benelux te verkrijgen. Het toestel wordt geleverd met Android 4.2.2 Jelly Bean. fabrikant LG heeft echter laten doorschemeren dat het toestel omstreeks maart 2014 een update zal worden krijgen naar Android 4.4 KitKat, in Canada althans.

De LG G2 (review) is sinds begin oktober in de Benelux te verkrijgen. Het meest opvallende en unieke aan deze smartphone is dat deze is voorzien van drie knoppen, die zich op de achterkant bevinden.

Wat specificaties betreft is de LG G2 voorzien van een Qualcomm Snapdragon 800-chipset waarmee een rekenkracht kan worden geleverd van 2,26 GHz. Verder is het toestel voorzien van 2GB werkgeheugen en een 5,2 inch-beeldscherm met een pixeldichtheid van 424 pixels per inch.

Het besturingssysteem waarmee de LG G2 standaard is uitgerust is Android 4.2.2 Jelly Bean. Wel heeft LG laten aan website MobileSyrup laten weten dat er een update naar Android 4.4 KitKat (review) aan zit te komen in Canada. Deze website bericht dat omstreeks maart 2014 met de uitrol naar deze nieuwste Android-versie zal worden begonnen.

Het is niet bekend of en wanneer de LG G2-toestellen aan onze kant van de oceaan van een dergelijke update worden voorzien. Andere fabrikanten waaronder Huawei, HTC, Motorola en Sony hebben al laten weten dat de eerste hiervoor geschikte toestellen omstreeks januari 2014 een update naar Android 4.4 zullen krijgen.