LG heeft aangekondigd dat de G2 in Korea voor het einde van het jaar een update zal krijgen naar Android 4.4 KitKat. De rest van de wereld zal wat langer moeten wachten.

LG heeft aangekondigd dat alle Koreaanse LG G2’s (review) voor het einde van december een update zullen krijgen naar Android 4.4 KitKat (review). Het bedrijf wist ook aan te geven dat de rest van de wereld wat langer zal moeten wachten op de update.

De Koreaanse smartphonefabrikant is inmiddels begonnen met het uitrollen van de KitKat-update in het vaderland. De rest van de wereld zal op een later tijdstip geïnformeerd worden over wanneer de nieuwste versie van Android ook beschikbaar zal komen in hun land.

Hoewel er bij deze aankondiging geen datum werd gegeven, heeft het bedrijf in het verleden maart 2014 genoemd als indicatie van wanneer de update voor de LG G2 in andere landen beschikbaar zal komen. Dit zou betekenen dat de rest van de wereld nog enkele maanden moet wachten op de update. Dat de uitrol van start is gegaan in Korea is in ieder geval een teken dat er schot in de zaak zit.