1 min

Er stapelen zich steeds meer geruchten op waarbij beweerd wordt dat de Samsung Galaxy S5 zal beschikken over een metalen behuizing. Volgens nieuwe geruchten is een Taiwanees bedrijf begonnen met het leveren van de metalen behuizingen aan Samsung.

Eerder gingen er al geruchten dat Catcher, een Taiwanees bedrijf, de belangrijkste kandidaat was voor het leveren van de metalen behuizing van de Samsung Galaxy S5. Ook lekten er al foto’s van een behuizing uit, die volgens de geruchten aan de Galaxy S5 toebehoort. Nu is er een rapportage uit de Taiwanese media gekomen die aangeeft dat Catcher inmiddels is begonnen met het leveren van de behuizingen.

Het Taiwanese bedrijf moet volgens de geruchten deze maand 10 tot 30 miljoen metalen behuizingen leveren. De geruchten hebben het ook over het Chinese BYD en het Taiwanese Ju Teng, die verantwoordelijk zouden zijn voor het produceren voor de rest van de behuizingen.

Hoewel Samsung bekendstaat om de liefde die het bedrijf heeft voor plastic behuizingen -hierdoor weegt het toestel weinig en kan de behuizing sneller geproduceerd worden- worden de geruchten steeds overtuigender. Het is echter nog te vroeg om met zekerheid te zeggen dat de Samsung Galaxy S5 over een metalen behuizing zal beschikken. Daarvoor zullen we moeten wachten totdat het toestel officieel wordt aangekondigd.