Vorige week verschenen er al enkele specificaties van een onbekend Samsung-toestel met de codenaam SM-G900S. Gisteren doken er wederom resultaten in een benchmark op van een onbekend Samsung toestel, ditmaal met de codenaam SM-G900F.

Uit de BrowserMark-test van Rightware zijn de resultaten opgedoken van een apparaat van Samsung met de codenaam SM-G900F. Het zou hier mogelijk de Samsung Galaxy S5 betreffen. De score die dit toestel in deze test heeft weten neer te zetten bedraagt 3303,88 punten. Hiermee behaalt de SM-G900F de derde plaats.

De eerste en tweede plaats worden respectievelijk bekleed door de iPhone 5S (review) en de Samsung Galaxy Note 3 (review). Wel geeft de test aan dat het Samsung-toestel gebruikmaakte van de minder recente webbrowser Chrome 28. De score van de SM-G900F zou uiteindelijk dus wel hoger kunnen uitpakken.


Vorige week verscheen in GFXBench eveneens een onbekend Samsung-toestel, toen met het typenummer SM-G900S. Uit die resultaten kon worden afgeleid dat het een toestel betrof met een schermresolutie van 2560 x 1440 pixels, oftewel een 2K-resolutie. Ook draaide deze op het mobiele besturingsssysteem Android 4.4 KitKat (review)

Als we alle geruchten over de Samsung Galaxy S5 op een rijtje zetten, komen we uit op een smartphone die is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 800-chipset, 3GB aan werkgeheugen en een 16 megapixel-camera. Ook zou het toestel in twee varianten worden uitgebracht, waarvan één met een metalen behuizing en een flexibel OLED-scherm en één met een plastic afwerking en een niet-flexibel OLED-scherm.