Samsung heeft een nieuwe reclame uitgebracht die de kerstman laat zien die de Samsung Galaxy Gear presenteert aan zijn elfjes. De reclame moet de kerstreclame worden voor de Samsung Galaxy Gear.

Samsung heeft een reclame uitgebracht waarin de kerstman te zien is die een motivatiespeech lijkt te geven voor zijn helpers. Gedurende deze speech doet de kerstman sterk denken aan Steve Ballmer, de vertrekkend CEO van Microsoft.

In de reclame noemt ‘de kerstman’ de Samsung Galaxy Gear the next big thing. Vervolgens laat de kerstman enkele functies van de Samsung Galaxy Gear zien zoals de camera en de mogelijkheid om met de smartwatch te bellen.

Hoewel de kerstman erg enthousiast lijkt te zijn over de Samsung Galaxy Gear, gaf Samsung zelf aan dat de smartwatch nog iets mist waardoor het apparaat speciaal is. Daarnaast lopen veel consumenten nog niet warm voor de smartwatch omdat slechts een paar toestellen ermee kunnen samenwerken. Veel consumenten brachten dan ook de Samsung Galaxy Gear weer terug naar de winkel.

Eerder maakte Samsung al reclame voor de Samsung Galaxy Gear met deze nostalgische reclames.