1 min

Tags in dit artikel

, ,

Begin deze week werd bekend dat LG de G Pro 2 in februari zal presenteren aan het grote publiek. De eerste gelekte afbeeldingen van dit toestel zijn vandaag alvast opgedoken.

Het Zuid-Koreaanse LG heeft afgelopen maandag laten weten dat het de opvolger van de LG Optimus G Pro (review) in februari zal presenteren. Dat betekent dat deze LG G Pro 2 zeer waarschijnlijk gedurende het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona zal worden geïntroduceerd.

Vandaag zijn de eerste gelekte afbeeldingen van de G Pro 2 verschenen. Op te maken valt dat op de achterzijde van het toestel dezelfde fysieke knoppen zijn gepositioneerd als bij de LG G2 (review). Dit zijn de aan/uit-knop en de knoppen voor de volumeregeling. Ook is duidelijk dat het toestel niet zal zijn uitgerust met een vingerafdruksensor, iets wat wel van LG werd verwacht. De achterzijde van het toestel zal van plastic zijn gemaakt.


Inwendig zal het toestel naar verluidt beschikken over een Snapdragon 800-chipset, 3GB aan werkgeheugen en een 6 inch-beeldscherm dat een Full HD-resolutie kan weergeven. Ook zal er ondersteuning worden geboden voor een LTE-A-verbinding. Softwarematig zal de G Pro 2 waarschijnlijk zijn uitgerust met de zogeheten KnockOn– en de QSlide-functie.