1 min

Motorola heeft een nieuwe video over de Moto 360-smartwatch gelanceerd. In de video wordt getoond hoe het horloge in combinatie met het ronde touchscreen en stemgebruik bestuurd kan worden.

Afgezien van een mogelijk horloge dat Apple later dit jaar wellicht aan zal kondigen en waarover we nog steeds weinig zeker weten, lijkt de Moto 360 vrijwel zeker de smartwatch van het jaar te worden. Het horloge is stijlvol vormgegeven en het ronde scherm oogt zeer aantrekkelijk. In de video is wel te zien dat de behuizing van het horloge vrij fors is.

Onder ontwikkelaars kon de Motorola Moto 360 op flink wat enthousiasme rekenen en ook op de redactie van Techzine kijken we reikhalzend uit naar dit stijlvolle horloge met Android Wear. Daarom wilden we jou deze video ook zeker niet onthouden.

De Moto 360 zal later deze zomer in de winkelschappen belanden, maar officieel is over verkoop in Europa nog niets bekendgemaakt. Een woordvoerder van Motorola liet zich tegenover Techzine al eens ontvallen dat dat wel het geval zal zijn.