1 min

Tags in dit artikel

, ,

Er zit weer een nieuwe Lumia-smartphone aan te komen, zo blijkt uit uitgelekte afbeeldingen. Het gaat om de Nokia Lumia 630, een smartphone met Windows Phone 8.1 en een scherm van 4,5 inch.

Op de afbeelding die door @evleaks is gelekt zijn verschillende kleurvarianten van de Lumia 630 te zien. We hebben op de redactie voorheen enkele renders van een groene versie voorbij zien komen, maar zoals gewoonlijk brengt Nokia de smartphone in meerdere kleuren op de markt.

Een opvallend detail aan de Lumia 630 is dat er geen fysieke cameraknop op de zijkant wordt geplaatst. Nokia rust zijn toestellen doorgaans uit met zo’n knop. De camera beschikt tevens niet over een flitser. Dit laatste lijkt erop te duiden dat Nokia de prijs van het toestel koste wat het kost laag wil houden.

De Lumia 630 is naar verluidt voorzien van een Snapdragon 400-processor, 1GB werkgeheugen en een 4,5 inch-scherm met een resolutie van 480 bij 854 pixels. Naar verluidt organiseert Nokia op 19 april een nieuw persevenement, mogelijk wordt de smartphone daar aangekondigd.