Twitteraar @evleaks heeft weer een afbeelding van een nog onaangekondigd toestel in handen gekregen. Het betreft ditmaal de Nokia Lumia 930, welke naar verwachting vanavond wordt gepresenteerd.

Op de afbeelding is de Nokia Lumia 930 in vier uitvoeringen te zien. De smartphone zal dus in ieder geval in de kleuren groen, oranje, wit en zwart worden uitgebracht. Het is momenteel nog niet te zeggen of Nokia ook al deze kleuren in België en Nederland zal uitbrengen, vaak sneuvelt er minstens één kleurvariant.

Over de specificaties van het toestel is nog nauwelijks iets bekend. Wij rekenen op minimaal een Qualcomm Snapdragon 800-chipset. Hoewel Microsoft waarschijnlijk de mogelijkheid gaat bieden om de knoppen van Windows Phone in het scherm te integreren, lijken deze nog fysiek aanwezig.

Uit de afbeelding is verder af te leiden dat Nokia de camera opnieuw uitrust met een dubbele flitser, maar hoeveel megapixels de PureView-sensor kan vastleggen wordt op het toestel niet vermeld. De lens steekt niet uit de behuizing zoals we bijvoorbeeld bij de Lumia 925 (review), Lumia 1020 (review) en Lumia 1520 (review) hebben gezien.