1 min

Microsoft lijkt tijdens de IFA verschillende nieuwe toestellen op de doeken te doen. Zo wordt de Nokia Lumia 730 verwacht, maar het meermaals opduiken van de Lumia 830 duidt erop dat dat toestel eveneens zijn opwachting zal maken.

Eerder deze week hintte Microsoft zelf al naar de komst van de Nokia Lumia 830. Op een uitnodiging was de cameramodule van het toestel te zien, al zouden we zonder eerdere lekken waarschijnlijk eerder denken aan een opvolger van de Nokia Lumia 1020 (review). Op nieuwe foto’s is een Lumia 830 te zien, waarvan de behuizing felgeel of -groen is.

Het ontwerp van de Nokia Lumia 830 komt grotendeels overeen met dat van de Lumia 930 (review), welke Microsoft al enige tijd geleden op de markt bracht. Net als de Lumia 930 lijkt de Lumia 830 een metalen rand rondom de behuizing te krijgen, met een plastic achterkant. Het meest opvallend aan de smartphone is de cameramodule, welke uit de behuizing steekt. De kans is groot dat het om een PureView-camera gaat, volgens de geruchten zou deze foto’s in een resolutie van 13 megapixel schieten.

Voor informatie over de Nokia Lumia 730 kan je terecht bij dit artikel.