1 min

Tags in dit artikel

, ,

Het uiterlijk van de iPhone 6 is mogelijk in grote lijnen uitgelekt. Op het internet zijn foto’s van een dummy-exemplaar voor fabrikanten van hoesjes verschenen, de echtheid is helaas niet te verifiëren.

Het zou niet de eerste keer zijn dat het uiterlijk van een nieuwe smartphone voor de lancering uitlekt via de makers van hoesjes. Apple en andere fabrikanten sturen vaak een dummy van nieuwe toestellen op zodat de hoesjes direct bij de lancering in de winkels kunnen liggen. Daarvan verschijnen echter regelmatig foto’s.


Afgaande op het uiterlijk van de dummy zal de iPhone 6 zoals vaak beweerd groter worden dan zijn voorgangers. Apple voorziet de iPhones momenteel van schermen van 3,5 of 4 inch. Aan de zijdes van het scherm worden de randen ook wat dunner.

Ook is te zien dat de iPhone 6 slechts iets dikker wordt, maar wel een stuk hoger. Daarmee zou Apple ervoor kunnen zorgen dat de iPhone 6 nog goed te bedienen blijft in één hand. Naar verluidt zou Apple echter ook een model met een scherm van ongeveer 5,7 inch uit gaan brengen