2min Devices

Uiterlijk van Samsung Galaxy K Zoom uitgelekt

Er zijn twee afbeeldingen van de Samsung Galaxy K Zoom op een Chinees forum geplaatst. Daarop is te zien dat de smartphone aanzienlijk dunner wordt dan de Galaxy S4 Zoom.

De afbeeldingen die op Baidu zijn geplaatst tonen de Galaxy K Zoom in een doorzichtige hoes. Samsung zal de smartphone volgende week officieel aankondigen, maar inmiddels weten we dus al hoe het apparaat er ongeveer uit zal zien.

Uiterlijk van Samsung Galaxy K Zoom uitgelekt Uiterlijk van Samsung Galaxy K Zoom uitgelekt

De telefoon annex camera wordt voorzien van een flinke zoomlens, maar desondanks is de telefoon relatief dun te noemen. Uit de foto’s is echter niet af te leiden of de zoomlens volledig in de behuizing plaatsneemt als de camera niet actief is. Uit een eerdere foto lijkt af te leiden dat dit wel het geval is.

De smartphone wordt uitgerust met een 20 megapixel-camera die een tienvoudige optische zoom en xenon-flitser biedt. De camera op de voorkant schiet foto’s in 2 megapixels. Verder spreken geruchten over een Super AMOLED-scherm met een afmeting van 4,8 inch. Het rekenwerk zou worden afgehandeld door een Exynos 5-processor met zes rekenkernen, ook is er 2GB werkgeheugen aanwezig.

Bron:Baidu