1 min

Dat Motorola aan een opvolger werkt van zijn Moto 360-smartwatch mag geen verrassing meer zijn. Er is nu echter een afbeelding opgedoken op Weibo waaruit zou blijken dat de volgende generatie een stukje dunner wordt en zal beschikken over een volledig rond scherm. De eerste generatie was niet volledig rond.

De eerste Moto 360 (review) werd door het bedrijf gepresenteerd in maart 2014 en verscheen vervolgens in september in de winkel. De eerste Moto 360 is op dit moment in veel landen verkrijgbaar, maar het wachten is inmiddels op de opvolger. Zo plaatste de CEO van Lenovo en eigenaar van Motorola al een foto van prototypes van de nieuwe Moto 360, maar nu is er een afbeelding opgedoken op Weibo.

Daarin is duidelijk te zien dat de nieuwe Moto 360 een stuk dunner wordt en zal beschikken over een volledig rond scherm, in plaats van een bijna rond scherm. Verder lijkt de knop aan de zijkant anders te zijn vormgegeven en zijn de bezels (rand rond het scherm) wederom erg dun.

Wanneer we de nieuwe Moto 360 kunnen verwachten is nog volstrekt onduidelijk. Binnenkort gaat de Apple Watch in de verkoop en krijgt de markt voor smartwatches waarschijnlijk weer een flinke impuls.