2min Devices

Persafbeeldingen Motorola Moto X+1 uitgelekt

De Motorola Moto X+1 zal waarschijnlijk binnenkort gepresenteerd worden, maar wat het uiterlijk betreft lijkt er nog weinig geheim te blijven. Op persafbeeldingen die via Twitter gelekt zijn, kunnen de voor- en achterkant van het toestel bekeken worden.

De gelekte afbeeldingen zijn afkomstig van Evan Blass, wie onlangs nog meldde te zullen stoppen met het lekken van gegevens over onaangekondigde producten. Blass geeft in de tekst bij de tweet ook aan dat dit het afscheidscadeau is.

Persafbeeldingen Motorola Moto X+1 uitgelekt
De persfoto’s tonen de Verizon-versie van de Moto X+1. Op de foto’s zien we een witte en zwarte versie van Motorola’s nieuwe vlaggenschip. Bij de witte versie is de achterkant gemaakt van hout. De voorkant van het toestel vertoont verscheidene overeenkomsten met de goedkope Motorola Moto E (review), zoals de speakers aan de voorzijde.

De camera op de achterzijde heeft een interessant aspect: de flitser is niet duidelijk zichtbaar. Het lijkt erop dat direct links en rechts naast de lens kleine flitsers zijn geïntegreerd.

De Moto X+1 wordt waarschijnlijk op 4 september aanstaande gepresenteerd. Het toestel is vermoedelijk voorzien van een Snapdragon 801-chipset van Qualcomm, alsook 2GB werkgeheugen en een Full HD-scherm van 5,2 inch.

Bron:@evleaks