Dat LG binnenkort opnieuw met een smartwatch komt lijkt al redelijk zeker, maar het Zuid-Koreaanse merk doet zelf nog een schepje bovenop de verhalen. In een korte video van LG over een wearable is zeer kortstondig een horloge met een rond scherm te zien met de belofte dat we binnenkort meer te weten komen. Terloops wordt het scherm van de Moto 360 belachelijk gemaakt.

De video duurt een halve minuut en toont in eerste instantie een vierkant, dat vervolgens wordt omgebogen tot "een perfecte cirkel". Vervolgens zien we in verschillende flitsen details van het horloge dat inderdaad ene rond scherm heeft. Aan de zijkant zit tevens een knop waarvan de functie nog niet duidelijk is.

Daarmee lijkt LG de directe concurrentie aan te gaan met Motorola, dat met de Moto 360 een soortgelijk horloge heeft ontwikkeld. Vooralsnog heeft Motorola nog niet de kans gezien om het horloge ook al werkelijk op de markt te brengen. Daardoor bestaat de kans dat LG er met de eer vandoor zal gaan.

LG maakt de Moto 360 in de video mogelijk ook enigszins belachelijk, omdat deze smartwatch geen perfect rond scherm heeft: aan de onderkant van dat horloge zit een zwarte balk. De tekst "Fill the Gap" wordt tevens getoond terwijl het onderste deel van het figuur in een cirkelvorm wordt gebogen.