1 min

Inmiddels wordt al enige tijd verwacht dat Apple werkt aan een flinke update voor de MacBook Air-lijn. Nu wordt beweerd dat het Amerikaanse bedrijf de nieuwe laptops in verschillende kleuren beschikbaar zal stellen, maar dat het apparaat wel pas medio 2015 verwacht moet worden.

De nieuwe MacBook Air houdt de gemoederen inmiddels al maandenlang bezig. Over de invoer van Retina-schermen in de MacBook Air wordt inmiddels zelfs al bijna twee jaar gesproken. De nieuwe MacBook Air zal volgens de geruchten een Retina-scherm van 12 inch krijgen en mogelijk beide huidige modellen van 11 en 13 inch vervangen.

Ook zou Apple de MacBook Air beschikbaar stellen in verschillende kleuren. De metalen MacBook’s worden sinds de introductie alleen in zilveren uitvoeringen verkocht, maar daar moet dus verandering in komen. Apple zou dan vasthouden aan dezelfde kleuren als bij de iPhone en iPad: goud, spacegrijs en zilver.

We zullen volgens het geruchtencircuit echter nog vrij lang moeten wachten voordat we weten of de waarheid is gesproken: de nieuwe MacBook Air wordt pas halverwege 2015 verwacht.