1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Mogelijk komt HTC binnenkort met een nieuwe versie van de One M8 op de proppen, waarbij de UltraPixel-camera is ingeruild voor een normale sensor met een resolutie van 13 megapixel. Het toestel wordt vooralsnog HTC One M8 Eye genoemd.

Twitteraar @upleaks meldt dat HTC binnenkort een nieuwe variant van de One M8 (review) zal presenteren. Het toestel zal vrijwel identiek zijn, maar wordt voorzien van een normale camera op de achterzijde.

Met de One M7 en One M8 heeft HTC geprobeerd om met de zogeheten UltraPixel-camera’s een uniek verkooppunt in huis te hebben, maar de prestaties van deze camera’s valt in veel situaties tegen. In onze recensie benoemen we de camera als een van de weinige minpunten van de smartphone.

In een latere reactie meldt @upleaks nog dat de HTC One M8 Eye niet hetzelfde toestel is als de HTC Butterfly 2. De Butterfly 2 beschikt over een 13 megapixel-camera, maar de andere hardware is gelijk aan die van de One M8. De behuizing van deze Butterfly 2 is echter van plastic terwijl de HTC One M8 Eye een metalen huls zal krijgen.