1 min

LG is mogelijk van plan om de G4 uit te rusten met een stylus. Het zou de eerste keer zijn dat een toptoestel van het Zuid-Koreaanse merk standaard een pen aan boord heeft, waarmee volop zou worden ingezet op een strijd met de Galaxy Note-serie van landgenoot Samsung.

Phandroid heeft een handelsmerk van LG gevonden, waarin melding wordt gemaakt van een zogenaamde G Pen. Het feit dat LG kiest voor een speciale naam voor de stylus zou erop kunnen duiden dat de functionaliteit van het pennetje veel verder gaat dan bij de speciale editie van de LG G3 (review) het geval was.

Deze LG G3 Stylus werd geen succes, maar desondanks zou LG er mogelijk toch voor kiezen om de G4 standaard te voorzien van een stylus. Het is helaas nog onduidelijk aan wat voor nieuwe functies we precies moeten denken, maar zaken als handschriftherkenning en de mogelijkheid om notities op te stellen lijken van groot belang om te concurreren met bijvoorbeeld de Samsung Galaxy Note 4 (review).

Eerder vandaag werd al beweerd dat LG ervoor zou hebben gekozen om de LG G Pro 3 te schrappen om zich te richten op de ontwikkeling van de LG G4.