2min Devices

Samsung Galaxy Note Edge nu verkrijgbaar in Nederland

De Samsung Galaxy Note Edge is nu verkrijgbaar in Nederland, het toestel kan in select aantal winkels los worden aangeschaft voor een adviesprijs van 849 euro. T-Mobile biedt daarnaast een exclusief introductieaanbod waarbij je korting krijgt op je abonnement maar wel moet bijbetalen voor het toestel.

De Samsung Galaxy Note Edge is een zeer exclusief toestel dat zeker niet voor iedereen is weggelegd, het prijskaartje van het toestel is ook redelijk fors met 849 euro. Het unieke aan de Galaxy Note Edge is dat het scherm over de gehele zijkant is afgevlakt maar nog wel bruikbaar is. Op het afgevlakte gedeelte zijn apps en notificaties zichtbaar zelfs als de cover is gesloten. Het is een innovatieve smartphone van Samsung die simpelweg nog niet voor de massa is bedoeld.

De Galaxy Note Edge beschikt over een 5,6 inch Quad HD Super AMOLED-scherm met een resolutie van 2560×1600 pixels. Aan de binnenkant is een Qualcomm Snapdragon 805-chip te vinden met een kloksnelheid van 2,7 GHz, 3GB werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit. Aan de achterzijde bevindt zich een 16 megapixel camera en aan de voorzijde een 3,2 megapixel camera. Uiteraard beschikt dit toestel ook over een stylus, het is uiteindelijk een Note.

Qua specificaties is het toestel grotendeels gelijkwaardig aan de Galaxy Note 4, alleen het afgeronde scherm met de notificaties maakt dit toestel een stuk unieker. Het toestel heeft zoals eerder vermeld een adviesprijs van 849 euro maar bij T-Mobile is het toestel nu verkrijgbaar voor 199 euro in combinatie met een tweejarig abonnement a 51,75 euro per maand.