1 min

Er is mogelijk een afbeelding uitgelekt van de Sony Xperia Z4. Uit documenten van de nieuwe James Bond film blijkt dat Sony opnieuw product placement wil doen met een nieuwe Sony-smartphone. In de nieuwe James bond film wordt dat waarschijnlijk de Xperia Z4, dat blijkt uit uitgelekte e-mails waar de hackers beslag op hebben gelegd.

Op de foto is te zien dat de Sony Xperia Z4 in elk geval veel weg heeft van het huidige Xperia Z3-model. Slechts kleine veranderingen onderscheiden het toestel van zijn voorganger. De grootste veranderingen zitten waarschijnlijk dan ook aan de binnenkant van het toestel, in de vorm van een krachtigere processor en mogelijk een veel scherper beeldscherm. Naar verluidt heeft Sony ook gekozen voor een QHD-scherm, maar het formaat is niet veel groter geworden, Sony zou kiezen voor 5,2 inch. Verder zou er aan de binnenkant een Snapdragon 810 processor zitten met 4GB aan werkgeheugen en een 20,7 megapixel camera.

Ook dit toestel wordt pas verwacht op het Mobile World Congress (MWC) in Barcelona, maar er zijn geruchten dat Sony het toestel al tijdens de Consumer Electronics Show (CES) in Las Vegas gaat aankondigen. Bij Samsung zien we hetzelfde verhaal, ook daar ligt een lancering op of rond de MWC voor de hand, maar zijn er geruchten over een lancering op de CES. De MWC is begin maart en de CES begin januari.