1 min

Tags in dit artikel

, , , ,

Lenovo heeft op de CES de Yoga Tablet 2 gepresenteerd, een 8 inch tablet welke voorzien is van AnyPen-technologie. Dat betekent dat de tablet met alles is te bedienen wat op een pen een lijkt. Zo heeft het bedrijf onder meer een wortel op de stand liggen waarmee de tablet is te bedienen.

De Lenovo Yoga Tablet 2 is een nieuwe versie van de consumenten tablet en beschikt over een ultra responsief scherm waardoor het met vrijwel alles is te bedienen. Het voorwerp dat wordt gebruikt moet wel beschikken over een puntig uiteinde. Het scherm in de Yoha Tablet 2 beschikt over een schermresolutie van 1920 x 1200 pixels, aan de binnenkant is gekozen voor een quadcore-chip van Intel, de Intel Atom Z3745, met een kloksnelheid van 1,86 GHz. Verder is er 2GB aan werkgeheugen en 32GB aan opslagcapaciteit aanwezig, welke nog uitbreidbaar is via microSD. Aan de achterzijde is een 8 megapixel camera geplaatst en aan de voorzijde een 1,6 megapixel camera.

De Yoga Tablet 2 draait op Windows 8.1 en weegt 426 gram. Over de prijs en beschikbaarheid is helaas nog maar weinig bekend, maar wij verwachten een prijskaartje onder de 400 euro.