1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Spotify heeft de app voor Windows Phone een update gegeven, waarmee het uiterlijk flink op de schop wordt genomen. De applicatie krijgt een donkerdere interface, nieuwe iconen en een aangepaste typografie.

Met een update voor de Windows Phone-applicatie krijgen gebruikers van dit platform de beschikking over een nieuw uiterlijk voor de streamingdienst. Ten opzichte van voorheen is de app een stukje donkerder geworden, ook wordt gebruik gemaakt van achtergronden die gebaseerd zijn op de album art van de afgespeelde muziek.

Ook zijn enkele iconen onder handen genomen. Bepaalde elementen zoals de volumeregelaar, de afspeelknop en de optieknop zijn voorzien van een rondere afwerking. Als laatste is er ook op functioneel gebied wat veranderd: Spotify heeft het Search & Browse-tabblad onder handen genomen, dit is nu interactiever doordat er bijvoorbeeld recent gespeelde nummers staan.

De applicatie van Spotify is gratis te downloaden vanuit de Windows Store. De update komt beschikbaar voor alle Windows Phone 8-gebruikers.