1 min

Spotify heeft de Windows Phone-app voorzien van een update waardoor het nu ook mogelijk is om gratis naar Spotify te luisteren via Windows Phone. Hoewel je niets hoeft te betalen krijg je wel reclames tussen de muziek door te horen. Op iOS en Android was het al langer mogelijk om gratis naar Spotify te luisteren.

Sinds vorig jaar december is het al mogelijk om gratis naar Spotify te luisteren met een iPhone of Android-toestel. Spotify heeft vandaag een update uitgebracht voor Windows Phone waarmee ook dit mobiele besturingssysteem qua gebruik gelijk is aan iOS en Android. Ook mensen met een Windows Phone-toestel kunnen nu gratis naar Spotify luisteren.

Om gratis gebruik te maken van Spotify moet je wel een account aanmaken en je moet ermee kunnen leven dat er tussendoor reclames worden afgespeeld, vind je dit vervelend of wil je ook offline naar muziek luisteren dan zal je alsnog een betaalde account moeten afsluiten.

Windows Phone-gebruikers kunnen behalve gratis luisteren nu ook makkelijker zoeken naar muziek, verder is de app op verschillende punten verbeterd.