1 min

Afgelopen nacht zijn er verschillende video’s online gezet door de bekende lekker Upleaks, hij besloot echter na enkele uren de video’s offline te halen om zijn bronnen te beschermen. De video’s waren inmiddels echter al gedownload en opnieuw op YouTube geplaatst. Hierdoor kunnen wij het toestel nu uitgebreid tonen.

Gisteren konden we al een foto tonen van de HTC One M9, vandaag komt daar een hele uitgebreide video bij. Hierin is goed te zien dat de HTC One M9 eigenlijk een verbeterde versie van de HTC One M8 (review) is. Op het eerst oog lijkt HTC alleen de camera’s te hebben vervangen. Aan de achterzijde heeft het bedrijf de dual-camera opstelling geschrapt om plaats te maken voor een fatsoenlijke 20,7 megapixel camera en aan de voorzijde is een 4 megapixel Ultrapixel-camera geplaatst die goed foto’s kan maken in het donker, aldus de video.

Verder heeft HTC weer flink geïnvesteerd in de eigen Android-schil want we zien in de video weer allemaal nieuwe mogelijkheden voorbij komen. Zoals aparte vakken voor persoonlijke en werkgerelateerde apps waar je snel tussen kan schakelen. Ook lijkt HTC het gebruik van thema’s te hebben uitgebouwd. Hoe uitgebreid deze functie precies is wordt niet duidelijk in de video, maar daarover kunnen we je zondag vast meer vertellen als HTC zijn nieuwe vlaggenschip presenteert.