2min Devices

Nieuwe afbeelding verschenen waarop grotere HTC One M9 is te zien

Er is een afbeelding uitgelekt waarop een grotere versie van de HTC One M9 is te zien. Het gaat hierbij duidelijk om een phablet-versie van het nieuwe vlaggenschip van HTC. Wat de naam van het toestel gaat worden is nog onduidelijk, veel media hebben het toestel de naam HTC One M9 Plus gegeven.

Op de afbeelding is duidelijk te zien dat de HTC One M9 Plus een stuk groter is dan de HTC One M9. Waarschijnlijk heeft HTC gekozen voor een schermformaat van 5,5 of 5,7 inch. Verder is er een fysieke knop onder het scherm te vinden, mogelijk bevat deze knop een vingerafdruksensor. Op de achterzijde lijkt de dual-camera opstelling van vorig jaar terug te keren. Grote vraag daarbij is nog wel hoeveel megapixels de camera heeft. Vorig jaar was het een combinatie van een 4 megapixel ultrapixel camera met een 2 megapixel camera erboven. Dat bracht niet het gewenste resultaat, we mogen toch aannemen dat HTC die fout niet nogmaals zal maken.

Wanneer HTC zijn phablet-versie van de HTC One M9 gaat uitbrengen is nog onduidelijk. Wij gaan er vanuit dat HTC het toestel nog voor de zomer zal presenteren en uitbrengen, aangezien de concurrentie na de zomer wel erg sterk is. Na de zomer verschijnt waarschijnlijk de Samsung Galaxy Note 5 en mogelijk ook een nieuwe phablet van Apple

Bron:Twitter