Motorola gaat de Moto G die in het september van vorig jaar in Nederland op de markt bracht, nu ook uitbrengen met 4G-connectiviteit. Dit model zal in april verschijnen met een adviesprijs van 199 euro. Het gaat daarbij om de versie met 8GB aan opslagcapaciteit.

Motorola heeft veel succes behaald met de Moto G-serie, voornamelijk met de eerste Moto G (review) die eind 2013 werd gepresenteerd in Nederland. Daarna volgde een 4G-versie van dat model, maar in september vorig jaar werd er een compleet nieuwe Moto G (review) gepresenteerd. Het grootste verschil tussen het oude en het nieuwe model was een iets groter scherm, op de Techzine-redactie waren wij meer gecharmeerd van het 2013-model.

Het model van 2014 dat in Nederland wordt verkocht heeft echter geen 4G-connectiviteit, daar gaat Motorola in april verandering in brengen, dan brengt het bedrijf de Moto G van 2014 met 4G op de markt. Het toestel krijgt een adviesprijs van 199 euro. Het toestel beschikt over een 5 inch scherm met een HD-resolutie (1280 x 720 pixels), een Snapdragon 400-chip, 1GB aan werkgeheugen en 8GB aan opslagcapaciteit. Aan de achterkant is een 8 megapixel-camera geplaatst en aan de voorzijde een 2 megapixel-camera.