1 min

LG heeft een eerste teaser op YouTube geplaatst van zijn nieuwe vlaggenschip de LG G4. In deze video is te zien dat de camera over een groot diafragma van F1,8 beschikt, dat betekent dat er veel licht op de lens kan vallen en de camera betere foto’s maakt in het donker.

LG heeft de eerste teaser geplaatst voor de LG G4, de opvolger van de LG G3 (review). In de teaser is ook de datum van 28 april 2015 waarmee het bedrijf nogmaals bevestigd dat het toestel op die datum wordt gepresenteerd. In de video is ook al de vorm van het toestel te zien, opvallend is dat er onder de camera geen knoppen zijn te zien. LG kiest er namelijk al twee jaar voor om de stand-by- en volumeknoppen op de achterkant onder de camera te plaatsen. De vraag is nu of LG ze in deze video express heeft weggelaten of dat LG de knoppen weer heeft verplaatst naar de zijkant.

Wij vermoeden dat LG de knoppen heeft weggelaten uit de video, omdat er eerder al wat foto’s zijn uitgelekt die de knoppen wel tonen. Het zou natuurlijk zomaar kunnen dat de uitgelekte foto’s niet juist zijn, maar die kans achten wij niet zo heel groot.