1 min

Als we de analist Ming Chi-Kuo mogen geloven dan is Apple druk bezig met de ontwikkeling van nieuwe iMacs, deze zullen voorzien worden van veel betere schermen en snellere processoren. Ming heeft het in het verleden vaker bij het rechte eind gehad, of dat nu ook het geval is, is moeilijk te zeggen.

Ming voorspelde in het verleden wel vaker de komst van nieuwe Apple-producten, deze keer heeft hij informatie over de komst van nieuwe iMacs. De nieuwe iMacs zouden deze zomer nog verschijnen en voorzien zijn van nieuwe en snellere processoren, wat ongetwijfeld de nieuwe Intel Skylake-processoren zullen zijn. Op zich niet heel verrassend, hij meldt daarnaast echter dat Apple nieuwe schermen gaat gebruiken in de iMacs waarbij gebruik wordt gemaakt van fosformateriaal genaamd KSF, dit zorgt voor meer verzadigde kleuren.

Op dit moment zijn de 27 inch iMacs al voorzien van redelijk goede retina-schermen, maar de 21 inch iMacs zijn nog weinig spectaculair, deze dateren alweer uit 2013. Het wordt wel tijd dat Apple ook deze iMacs onder handen gaat nemen.