1 min

Vodafone heeft besloten de kerstactie van de afgelopen jaren ook dit jaar weer te doen. Vrijwel alle Vodafone-klanten kunnen met kerstmis onbeperkt gebruik maken van hun mobiele internetverbinding. Data wordt tijdens de kerst niet in rekening gebracht.

De meeste Vodafone-klanten komen in aanmerking voor de kerstactie van de provider, alleen klanten met een Vodafone Scherp Small, Vodafone Thuis en enkele zakelijke gebruikers met speciale bepalingen in hun contract kunnen geen gebruik maken van de actie. Alle andere klanten kunnen gewoon onbeperkt data verbruiken, dus Netflix kijken via de smartphone is geen enkel probleem met de kerst.

Vodafone heeft besloten de actie ook door te trekken naar dochters HollandsNieuwe en Sizz, ook deze klanten kunnen onbeperkt data verbruiken. De snelheid is gewoon zoals je altijd gewend bent van het Vodafone-netwerk.

Let wel de actie geldt vanaf 25 december om 0:00 tot en met 26 december 23:59, daarna ga je weer gewoon betalen voor je data.

Eerder kwamen KPN en Tele2 al met een actie voor de feestdagen, zij bieden in de gehele decembermaand respectievelijk 2GB en 1GB aan extra dataverkeer.

T-Mobile is op dit moment de enige provider zonder cadeautje voor de feestdagen.