1 min

Apple heeft een update uitgebracht voor de Apple Music-app op Android. In de nieuwe versie van de app kunnen gebruikers muziek niet alleen opslaan op het interne geheugen maar ook op de SD-kaart van het toestel. Verder heeft Apple de programmagids van het Beats 1-radiostaiton volledig toegevoegd aan de app en zijn er enkele kleine verbeteringen.

Apple lijkt de ontwikkeling van zijn Android-app voor Apple Music zeer serieus te nemen, want in deze nieuwe versie van de app zijn weer de nodige features toegevoegd, waaronder het opslaan van muziek op de microSD-kaart van het toestel. Verder zijn er een hele hoop kleine verbeteringen doorgevoerd en is nu de complete programmagids van het Beats 1-radiostation in te zien.

De app heeft nu versienummer 0.9.5 gekregen en verkeerd nog steeds in een betastadium, de app is sinds november 2015 beschikbaar. Apple Music is de muziekstreamingdienst van Apple en gaat de concurrentie aan met het grote Spotify, Apple zou op dit moment al zo’n 10 miljoen betalende abonnees hebben.