2min

Samsung heeft vandaag de uitnodigingen voor de consumenten elektronicabeurs IFA de deur uitgedaan, het bedrijf houdt op woensdag 31 augustus een persconferentie op een bekende locatie om nieuwe mobiele producten te presenteren. Als we even terugkijken in het verleden dan werd daar vorig jaar de Gear S2-smartwatch gepresenteerd. In de uitnodiging staat "Talk about 3", oftewel praten over 3. Waarschijnlijk presenteert Samsung daar de Gear S3.

Dat Samsung iets gaat presenteren tijdens de IFA staat eigenlijk wel vast, dat doet het bedrijf elk jaar en het heeft geen reden om daar vanaf te wijken. Een fabrikant van het formaat Samsung kan daar ook eigenlijk niet omheen. Tot op heden zijn de geruchten rondom de producten die het bedrijf gaat presenteren minimaal, het lijkt erop dat Samsung er in is geslaagd om alles goed geheim te houden.

Toch kunnen we sommige zaken wel invullen, op de uitnodiging is een ronding te zien met de tekst "Talk about 3", de Gear S2 was een mooie ronde smartwatch en de kans is groot dat de Gear S3 ook rond is, mede vanwege de eenvoudige bediening van de Gear S2 met een ronde draaischijf.

Verder heeft Samsung Colombia op de website geplaatst dat tegelijk met de lancering van Note 7 ook de Galaxy Tab S3 zal verschijnen. We gaan er dan ook vanuit dat Samsung hier aandacht aan zal besteden tijdens de IFA.

Samsung zou het helemaal af kunnen maken door nog een derde product te introduceren, om de drie op de uitnodiging helemaal rond te maken, maar of dat het geval is en wat voor product dit dan zal zijn is ons niet duidelijk.