1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Leisure Suit Larry komt terug met een nieuwe game. Waar het spel al voor de mobiele telefoons was aangekondigd krijgt het nu ook een versie voor de Xbox 360, de PS3 en de pc.

In "Leisure Suit Larry Box Office Bust" neemt Larry een zomerbaantje in de filmstudio van zijn oom. Daarin krijgt hij allerlei rare klusjes te doen en probeert een infiltrant van een andere studio te ontmaskeren welke dreigt om de vuile was buiten te hangen in de roddelpers.

Het spel zal ontwikkeld worden door Team 17, welke onder meer bekend is van de Worms reeks. De ontwikkelaar van het vorige Larry avontuur, High Voltage Software, keert niet meer terug.

"Leisure Suit Larry: Magna Cum Laude" werd in 2004 zo slecht ontvangen dat deze ontwikkelaars aan de kant werden gezet. In "Box Office Bust" zijn onder meer de stemmen van Nikki Cox (Las Vegas), Shannon Elizabeth (American Pie) en Carmen Electra (Baywatch) te horen.

"Leisure Suit Larry is een adventure in het midden van het roddel-circuit van Hollywood welke een unieke game beleving zal creëren," aldus Al Simone van uitgever Sierra Entertainment, "de gebundelde krachten van Al Covert en zijn cast moeten dit het meest amusante Larry spel ooit maken".

Het spel zal ongeveer in de herfst van 2008 uitkomen. Screenshots zijn onder andere op worthplaying.com te bezichtigen.