2min

Tags in dit artikel

, , ,

Het Rode Kruis zoekt vrijwilligers voor de ontwikkeling van nieuwe applicaties. Inschrijvers worden gratis opgeleid tot low-code developer.

Het Nederlandse Rode Kruis (NRK) zoekt naarstig naar vrijwilligers voor de ontwikkeling van applicaties. De vrijwilligers gaan aan de slag bij het Digital Innovation Team van NRK. Dit team gebruikt het low-code platform van OutSystems om applicaties te ontwikkelen en processen te optimaliseren.

Vandaag maakt het Rode Kruis bekend dat OutSystems nieuwe vrijwilligers opleidt tot low-code developer. De gratis opleiding biedt voldoende kennis om basale applicaties te ontwikkelen met het low-code platform van OutSystems.

De opleiding wordt ingevuld door drie partners: OutSystems, Transfer Solutions en Deloitte. Transfer Solutions ondersteunt vrijwilligers tijdens het trainingstraject. Vervolgens gaan de deelnemers aan de slag met de ontwikkeling van applicaties. De deelnemers worden begeleid door professionals van Deloitte. Het draait om een goed doel, maar ook de ervaring is waardevol.

Jij kan meedoen

Het eerste trainingstraject is inmiddels gestart. Het Rode Kruis zoekt nog steeds vrijwilligers voor de volgende trajecten. Inschrijvingen zijn welkom. Loop je het traject succesvol door, dan ontvang je een officiële certificering van OutSystems.

Het traject begint met een online training. Deelnemers krijgen online support en antwoorden op vragen over applicatieontwikkeling en het platform van OutSystems. Doe je liever klassikaal mee, dan ben je welkom op locatie bij Transfer Solutions. Na de training word je ingewerkt door professionals van Deloitte. De laatste stap is een officieel examen. Iedereen die slaagt ontvangt een certificering.

Tip: Low-code — wat is het en waar moet je rekening mee houden?