2min

Tags in dit artikel

, , ,

Computest DevOps, CloseSure en SYSQA heten samen voortaan Heeyoo. Het nieuwe bedrijf kent 200 specialisten op het gebied van Data & BI, Quality Assurance en het testen van software. Er zijn al zes vestigingen verspreid door Nederland.

Met de aankondiging splitst Computest de eigen DevOps-divisie af, samen met CloseSure en SYSQA. Deze twee bedrijven werden vorig jaar door Computest overgenomen. Sinds die overnames zegt het bedrijf gewerkt te hebben aan de integratie tussen deze entiteiten. Het hoopt voort te borduren op de sterke kanten van alledrie de organisaties.

Verspreid over heel Nederland

Een nieuw pand in Utrecht is er één van zes die door Nederland verspreid zijn. Dit voorkomt dat medewerkers of klanten grote reizen af moeten leggen. “Zo kan worden geprofiteerd van de professionaliteit van een grote organisatie en het persoonlijke van een regionale benadering”, laat het persbericht weten. Het bedrijf zegt daarna veel aandacht te schenken aan onboarding, training en kennisdeling. Dit alles onder het nieuwe motto ‘Happy people, better business’.

“De organisatie die we hebben neergezet met zes locaties met elk een eigen eindverantwoordelijke sluit aan bij de persoonlijke en informele cultuur die zo kenmerkend is voor de drie bedrijven die nu samen Heeyoo zijn geworden”, zegt Hartger Ruijs, oprichter van Computest DevOps en interim CEO van Heeyoo. “Bovendien maakt het de organisatie heel schaalbaar. De kantoren hebben allemaal de ruimte om verder uit te breiden. Met een nieuwe positionering, naam en een groep bevlogen specialisten zijn we samen klaar om verder te groeien en nog meer organisaties in Nederland kennis te laten maken met Heeyoo.”

In de nieuwe “Over Heeyoo”-omschrijving karakteriseert het nieuwe bedrijf zichzelf doordat het zich “onderscheidt door positieve en leergierige mensen met een hoog kennisniveau.” Klanten kunnen terecht op de gloednieuwe website.