1 min

Tags in dit artikel

,

T-Mobile heeft besloten om de HD2 van HTC toch te gaan verkopen. De provider is tot deze beslissing gekomen door veel klagende gebruikers op het T-Mobile gebruikersforum.

Normaliter biedt T-Mobile HTC-telefoons meestal branded aan. Dan komt er dus een T-Mobile-logo en uiterlijk bij en zo wordt het toestel dan aangeboden. Bij de HD2 is dit echter niet gebeurd en het toestel zou oorspronkelijk ook niet door T-Mobile uitgeleverd gaan worden, echter heeft de provider toch besloten deze beslissing terug te gaan draaien.

Door klagende gebruikers op het T-Mobile gebruikersforum heeft de provider besloten om het toestel aan te gaan bieden. Of dit toestel ook branded gaat worden is nog niet bekend. Het lijkt erop van niet, maar dit is nog niet zeker. Vanaf begin 2010 kunnen T-Mobile-klanten de HD2 bestellen bij T-Mobile. T-Mobile wil zo aan een grote vraag tegemoetkomen.


Waarom de telefoon oorspronkelijk niet bij T-Mobile binnen is gekomen, is niet duidelijk. De telefoon was namelijk wel te combineren met een T-Mobile-abonnement via een derde partij. T-Mobile bood de telefoon zelf niet aan. Naar verwachting gaat T-Mobile het toestel zelf in januari aanbieden. Een forumlid op de website Tweakers.net laat weten dat de telefoon niet te verkrijgen zou zijn doordat het toestel teveel concurreert met de iPhone, die T-Mobile exclusief aanbiedt.