1 min

Mozilla heeft een vroege kijk op de Firefox web-app store beschikbaar gesteld. De Aurora-applicatie (pre beta) van Firefox Marketplace is te downloaden via de site van Mozilla, de applicatie is alleen te installeren op Android 2.2 en hoger.

Mozilla laat weten dat de huidige versie van de Firefox Marketplace vooral bedoeld is voor ontwikkelaars en zij die graag als eerste de nieuwste ontwikkelingen willen volgen. Op deze manier kan Mozilla feedback vergaren voor het verbeteren van de functionaliteit van de Firefox Marketplace, zodat de uiteindelijke versie van goede kwaliteit zal zijn, ook is het natuurlijk handig voor ontwikkelaars om alvast hun applicaties te kunnen testen.

De applicaties die gedownload kunnen worden in de Aurora-Firefox Marketplace applicatie, worden gedraaid in de Firefox-browser die ontwikkeld is voor Android. Hierdoor kunnen de applicaties op volledige grootte worden geopend. Firefox Marketplace is vergelijkbaar met de Chrome Web Store die Google ook voor zijn eigen browser heeft ontwikkeld.