Samsung heeft een videoteaser gepubliceerd voor de "volgende Galaxy". De volgende Galaxy is natuurlijk de Samsung Galaxy S6, tenzij Samsung ineens besluit de naam te veranderen. Het is in elk geval de opvolger van de Samsung Galaxy S5.

De Samsung Galaxy S5 (review) is uiteindelijk toch een beetje tegengevallen en Samsung’s mobiele divisie staat daardoor een beetje onder druk. Het bedrijf heeft het afgelopen jaar dan ook naar zijn strategie gekeken en zal dit jaar wat recht willen zetten. De verwachtingen van de Samsung Galaxy S6 zijn dan ook hoog, misschien wel hoger dan de afgelopen jaren. Samsung lijkt dat aan te voelen en gooit wat olie op het vuur door een videoteaser te publiceren.

De videoteaser bevat een vrij simpele boodschap: "Hoe sneller ik ben, hoe meer er af komt en hoe meer tijd ik kan geven aan anderen. Ik ben de volgende Galaxy" (#TheNextGalaxy).

We hebben op de redactie de video inmiddels een keer of tien bekeken, we zien verder geen smartphones liggen. Wel zien we een raar icoontje op het einde van de video, zoals hierboven getoond. Mocht jij nog iets anders zien of iets van dat icoontje kunnen maken dan horen we het graag.

Samsung zal op zondag 1 maart rond 18:00 de Samsung Galaxy S6 presenteren aan de media en zijn partners in Barcelona. Op 2 maart begint de Mobile World Congress, wereldwijd de grootste beurs voor mobiele producten.