min

Tags in dit artikel

Easynet, één van de grootste pan-Europese Internet Service Providers voor de zakelijke markt, heeft vorige week haar nieuwe oplossing gelanceerd: een pan-Europees IP (Internet Protocol) Netwerk, IP VPN. Bravilor Bonamat, Europees marktleider in filterkoffiezetmachines, is de eerste die, met behulp van easynet IP-VPN, haar vestigingen in zeven verschillende landen met elkaar in verbinding heeft gebracht.

Met behulp van easynet’s IP VPN oplossingen, kunnen bedrijven voordelig gebruik maken van de voordelen van IP networking, een snelle verbinding tot stand brengen met meerdere kantoorlocaties, leveranciers, partners en klanten. Via een ‘dedicated’ private network, kan snel en op een veilige manier worden gecommuniceerd tussen verschillende locaties, verspreid over Europa.

Easynet levert tevens een volledige Europese VPN Service. Het netwerk wordt 24x 7 gemonitord en is volledig beveiligd. Hiermee neemt easynet haar klanten een stuk eigen beheer uit handen, waardoor de ‘total cost of ownership’ wordt verlaagd en de kosten van zelf te nemen beveiligingsmaatregelen kunnen worden bespaard.

Jeroen Kok, IT Manager van Bravilor: ‘We wilden één netwerk voor al onze zeven Europese vestigingen. Dat netwerk moest allereerst betrouwbaar en stabiel zijn, maar ook snel en makkelijk in het gebruik. Tevens wilden we een economisch gunstige oplossing. Na behoorlijk onderzoek bleek dat easynet de enige partij was die ons één IP-VPN oplossing, in combinatie met volledige service, kon leveren die toepasbaar is in zeven verschillende Europese landen.’