1 min

Tags in dit artikel

, , ,

In samenwerking met Argeweb start Nederlands grootste computermaandblad Computer!Totaal een speciale zomeractie: lezers van het magazine kunnen geheel gratis een eigen domeinnaam registreren! De actie start op 25 juni, als de zomereditie van Computer!Totaal in de winkel verkrijgbaar is. In totaal geeft het magazine 10.000 domeinnamen weg via het domeinregistratiesysteem van Argeweb.

Abonnees en kopers van losse exemplaren van Computer!Totaal kunnen vanaf 25 juni een jaar lang gratis gebruikmaken van een eigen .NL-domeinnaam. De zomereditie van Computer!Totaal bevat een actiecode, waarmee de lezers toegang krijgen tot een speciale website. Vanaf deze website wordt een overeenkomst aangemaakt voor de registratie van de gratis .NL-domeinnaam.

De geregistreerde domeinnaam kan vervolgens een jaar lang kosteloos worden gebruikt. Doorlinken naar een andere website of IP-adres (via DNS) is gratis. De betreffende link kan 24 uur per dag online worden gewijzigd. De domeinnaam wordt geregistreerd op naam van de gebruiker.

Na een jaar wordt het gratis abonnement zonder afzegging van de nieuwe domeineigenaren automatisch omgezet in een betaald abonnement. De kosten hiervan bedragen standaard € 19,- per jaar, maar dit bedrag kan, afhankelijk van de gewenste registratieperiode, zelfs nog verder worden verlaagd naar € 10,- per jaar.