1 min

Tags in dit artikel

,

Vandaag is het 15 miljoenste .TK-domein geregistreerd. Dat maakte DOT TK vandaag bekend, de registar van gratis toplevel-domain. Het .TK-domein kan gratis geregistreerd worden op DOT.TK.

"De laatste weken hebben we een enorme groei doorgemaakt en de verwachting is dat het aantal registraties alleen maar zal stijgen.", vertelt Joost Zuurbier, CEO van Dot TK. "In de laatste paar weken hebben we daarom onze technische infrastructuur uitgebreid en zijn we klaar voor een nog grotere groei in de toekomst."

DOT.TK heeft namelijk zijn servers ondergebracht bij een andere hostingprovider. De servers zijn naar de Nederlandse hostingprovider Leaseweb gegaan. Niet ieder .TK-domein blijft zomaar actief, hiervoor moeten er minimaal 25 unieke bezoekers per negentig dagen de website bezoeken via het .TK-adres. Deze regel is niet van toepassing bij betaalde pakketten.

"We zijn er trots op om Dot TK, als eerste Top Level Domain Registry, toe te voegen aan ons klantenbestand", zegt Ruud Mous, Sales Director van Leaseweb. "Het is belangrijk dat een domeinonderneming echt 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar is. Met ons gigantische netwerk, een efficient netwerkbeheer en kwaliteitscontrole achteraf zijn we er zeker van dat wij de perfecte keuze zijn voor deze branche."