min

Tags in dit artikel

, , ,

Tegenwoordig is er veel negatief nieuws te lezen over Sony, vooral met betrekking tot de PlayStation 3 die in november dit jaar gelanceerd wordt. Je kan principieel weigeren negatieve geruchten over Sony te geloven, maar er zijn ook gewoon harde feiten.

Mark DeLoura is namelijk opgestapt bij Sony als Developer Relations Manager om bij Ubisoft North America een technische directeursfunctie te bekleden.
DeLoura is een bekend man in de game-industrie en het feit dat hij net een paar maanden voor de launch van de PS3 opstapt zal waarschijnlijk geen toeval zijn. Hierdoor kan het wel eens mogelijk zijn dat de beloofde launchdatum niet kan worden gehaald. De echte reden waarom DeLoura is opgestapt is nog niet publiekelijk bekendgemaakt.

Om hieruit direct af te leiden dat het niet goed gaat met Sony is natuurlijk erg krom, want elk bedrijf kan natuurlijk wel eens pech hebben.
Maar nog maar een maand geleden nam ook Molly Smith ontslag bij Sony. Smith deed dienst als belangrijk PR executive sinds 1994, dat was nog ten tijde van de originele PlayStation.