1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Prijs- en productvergelijkingssite Kieskeurig heeft een tweetal Google Gadgets beschikbaar gemaakt waarmee consumenten de Kieskeurig zoek- en vergelijkfunctionaliteit kunnen inbouwen in hun eigen persoonlijke pagina.

Google biedt sinds enige tijd de mogelijkheid eigen startpagina’s te maken. Naast de standaard zoekbox van Google kunnen consumenten nu diverse andere gadgets aan de pagina toevoegen. Deze gadgets, stukjes software, tonen informatie of functionaliteiten van andere websites. Hierbij valt te denken aan de tien laatste nieuwsberichten van Nu.nl, het huidige weerbericht, een directe zoekbox van Wikipedia en nu ook de zoekbox van Kieskeurig.

Gebruikers met een Google account kunnen hun startpagina door een simpele druk op de knop vanuit de Kieskeurig site voorzien van twee verschillende gadgets: de Zoek Gadget en de BestReviewed Gadget.
De Kieskeurig Zoek Gadget biedt dezelfde zoekmogelijkheden aan als de zoekbalk op Kieskeurig met uitzondering van het doorzoeken van reviews. Een zoekopdracht stuurt je automatisch door naar de resultaatpagina op Kieskeurig.nl.

De Kieskeurig BestReviewed Gadget is een gadget die in een kort overzicht alle producten toont die deze maand als ‘Best Reviewed’ zijn uitgeroepen. Door op een van de producten te klikken wordt je automatisch naar een gedetailleerd overzicht van dat product verwezen.