1 min

Tags in dit artikel

, , ,

Bluewin Security moet de beveiliging van Swisscom internet gaan verzorgen. Het pakket is ontwikkeld door F-Secure en is een compleet pakket.

Er is al 1,5 jaar een samenwerking tussen beide bedrijven aan de gang. Nu komt echter pas het moment dat Swisscom dit product toevoegt aan haar portfolio. "F-Secure is de toonaangevende provider van online beveiligingsoplossingen en is daarmee een unieke partner voor Swisscom. Bluewin Security is een praktisch en innovatief veiligheidspakket dat voldoet aan onze hoge standaarden." Aldus Andreas Bittig, Hoofd Internet Services bij Swisscom.

"Bancaire transacties, reisreserveringen en gedownloade muziekbestanden: het internet is een onmisbaar onderdeel van ons leven geworden. Nu meer en meer transacties online plaatsvinden, moet de gebruiker erop kunnen vertrouwen dat zijn privédata zijn beveiligd," zegt Klaus Jetter, Country Manager van F-Secure in Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland. "De beveiligingsoplossingen van F-Secure dienen slechts één hoofddoel: zorgen dat gebruikers zorgeloos kunnen internetten. Bluewin Security biedt Swisscomklanten dé manier om het hoogste niveau van veiligheid te krijgen."

Het pakket is vanaf nu te koop bij Swisscom. Gebruikers mogen het pakket een dertigtal dagen proberen, daarna moet er per maand betaald gaan worden.