Gratis WiFi bij Starbucks in de VS

AT&T en Starbucks hebben het initiatief genomen om klanten uit de Verenigde Staten gratis WiFi-gebruik aan te bieden voor twee uur per dag. Deze aanbieding geldt enkel voor geregistreerde gebruikers.

Gratis WiFi bij Starbucks in de VSOm je te kunnen registeren voor deze actie moet je eerst akkoord gaan met het feit dat AT&T je vier mails stuurt voor promotiedoeleinden en moet je in de afgelopen dertig jaar een periode een Starbucks-kaart in gebruik hebben gehad.
Wanneer je eenmaal geregistreerd bent kun je gratis gebruik maken van het draadloos internet in alle 7000 vestigingen van Starbucks in de Verenigde Staten.

Het bedrijf Coffee Republic uit Groot Brittannië heeft laten weten dat zij voor de Britten een min of meer gelijke actie wil gaan houden. Wanneer deze plaats gaat vinden is nog niet duidelijk.
De Starbucks-vestigingen in Groot Brittannië echter hebben laten weten dat het er op dit moment nog niet naar uitziet dat zij ook mee gaan doen aan deze actie. T-Mobile is op dit moment de provider die de vestigingen daar voorziet van WiFi en zij heeft op dit moment nog geen plannen voor een dergelijke actie.

Bron:TechRadar